Brew2Cup, Arnhem (NL)

Brew2Cup, Arnhem (NL)

Dit keer zijn we in Arnhem, op een anderhalf uurtje rijden vanuit Noord-België. Arnhem blijkt een levendige stad te zijn met leuke winkels en een gemoedelijke sfeer. Na wat slenteren door de winkelstraten, belanden we bij Brew2Cup in de Kortestraat.

Deze specialty coffee roasters bestaan ongeveer anderhalf jaar en ze zijn ondertussen reeds een vaste waarde geworden in Arnhem.

Brew2Cup heeft een vintage interieur en de meeste meubels zijn ook te koop. De zaak lijkt niet zo groot, maar de kelderverdieping is groter dan je verwacht en leuk ingericht. Soms worden er zelfs huiskamerconcerten gehouden; muziek en koffie een supercombinatie!

Vermits het toch zomer is – maar buiten nog niet echt zichtbaar – vragen we of we ook cold brew kunnen drinken en dat kan! Naast cold brew coffee is er ook ijscappuccino, iced latte, affogato, enz. Super! We bestellen een cold brew coffee en een latte.

CoffeeandDinges-234

En vermits we er ook graag iets zoets bij hebben, gaan we voor de framboos-amandeltaart en een stuk boterkoek. Heerlijk!

CoffeeandDinges-235

Bij Brew2Cup worden ook koffiebonen gebrand en deze kan je in de winkel of online kopen. Dus als je de volgende keer in Arnhem bent en je bent toe aan een kopje koffie met iets lekkers, dan is Brew2Cup the place to be!

Contactgegevens: Brew2Cup / Kortestraat 28 / 6811 EP Arnhem / www.brew2cup.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *