Koffietentje, Breda (NL)

Koffietentje, Breda (NL)

Als wij koffie gaan drinken, laten we ons veelal leiden door het toeval. Maar soms googlen we ook even om te kijken waar we naartoe kunnen.

Yes, Breda is onze bestemming! Een leuk stadje waar je gezellig kan winkelen en waar we reeds enige lekkere koffies hebben geproefd. Nog even de website checken http://debestekoffievan.nl/breda om te kijken wie er zoal aan ‘de top’ staat.

OK, we zijn eruit en kiezen voor het ‘Koffietentje’, dat op de derde plaats staat. Het Koffietentje ligt vlak tegenover het MOTI, het Museum Of The Image, een leuk en interessant museum op gebied van graphic design. Echt een aanrader om dit eens te bezoeken.

Sinds maart 2015 baat Marjon het Koffietentje uit. Zij heeft na een carrière als jurist voor een carrièreswitch gekozen. Iets heel anders doen, een droom om een eigen zaakje te runnen. En dat is dus dit Koffietentje geworden dat ze met veel passie en liefde voor koffie uitbaat.

Het Koffietentje is niet groot – maar dat hebben we zo wel graag – en heeft ongeveer plaats voor 16 personen. Als het weer meezit, kan je ook op het terrasje vooraan zitten met uitzicht op de gevels van het MOTI.

De koffiekaart is niet super uitgebreid. Dat hoeft ook niet want de klassiekers zijn allemaal aanwezig: espresso, americano, cappuccino, latte en ristretto. We gaan voor een latte en een espresso getapt uit heerlijke zachte bonen met een licht zuurtje van Giraffe Coffee Roasters uit Rotterdam.

Voor de zoetebekken zoals mezelf is het heel moeilijk te weerstaan aan de heerlijke punt Oreo Lemon Cheescake! Hmmm… lekker!

Wil je eens rustig genieten in een klein leuk tentje, spring dan eens binnen in het Koffietentje! Met veel warmte en liefde zal je onthaald worden.

 

Contactgegevens: Koffietentje / Boschstraat 21 / 4811 GA Breda / Nederland / www.koffietentje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *