First things first, Nijmegen (NL)

First things first, Nijmegen (NL)

First things first; een hippe koffiebar met als extraatje de ‘in-house’ koffiebranderij van Blommers Coffee Roasters. Dit alles op een oude industriële site in Nijmegen, waar Honig vroeger lekker productie draaide.

We zijn aangenaam verrast door deze prachtige locatie die bijna industrieel erfgoed zou kunnen zijn. Wauw…, dit is een zalige plek voor nieuw ondernemerschap.

Binnenkomen en direct spontaan ontvangen worden, niets is zaliger voor koffielovers zoals wij. De open sfeer en losse babbel zorgen voor de ‘echte’ beleving. Kortom, het is hier heerlijk om even onderuit te zakken en lekker koffie te drinken. De passie is voelbaar. Houden zo! First things first is niet voor niets uitgeroepen tot één van de beste koffiebars van Nederland.

We genieten van een perfecte espresso van koffiebonen uit Burundi.

Guus en zijn vriendelijk personeel staan echt achter kwaliteit. We zien het opstarten van de maler met nieuwe bonen, het afstellen en fine tunen. Resultaat: een heerlijke espresso. Dat kunnen we echt appreciëren. Hier voel je kennis en passie.
Bij First things first kan je niet enkel terecht voor lekkere koffie, maar ook voor een heerlijke lunch. We genieten van een toast hummus en een quiche met geitenkaas, beiden origineel gepresenteerd.

Deze koffiebar is een echte aanrader, zowel op een regendag of op een zonnig moment. Er is altijd een reden om een koffie met passie te drinken! En als het even kan op het hippe terras met zicht op de Waal.

Contactgegevens: Firts things First / Waalbandijk 14B / 6541 AJ Nijmegen / Nederland / www.firstthingsfirstnijmegen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *