Texas Coffee – Antwerpen (B)

Texas Coffee – Antwerpen (B)

Voor steengoede koffie, voorzien van Amerikaanse ‘dinges’ moet je in Antwerpen zijn. Al wandelend door Het Zuid in Antwerpen, viel ons oog op deze hippe koffietent. Klein, maar gezellig. Tof logo en aankleding. Eens iets anders! Niets hield ons tegen om hier even halt te houden om de sfeer op te snuiven en lekkere koffie te proeven.

Een koffiebar die eens anders uit de hoek komt. Zowel op gebied van koffieaanbod en food, en ook interieur. Vergeet de vintage en de vegan hotspots, ja… hier is het lekker overdreven!

Een kopje koffie drinken met daarbij pancakes met bacon  of een typisch Amerikaanse sandwich. Of als je er echt over wilt gaan, een freakshake overladen met snoep en andere zoetigheden!

Bij Texas Coffee kan je ook terecht voor ‘kopi loewak’, ’s werelds duurste koffie die gemaakt wordt van koffiebonen die in de uitwerpselen van de civetkat worden gerecupereerd. Je kan er ook Death Wish Coffee bestellen; deze stevige kop koffie bevat bijna 728 milligram cafeïne en als je nog een stapje verder wilt gaan, dan bestel je Biohazard, met bijna 928 milligram per mok! Een gewoon kopje koffie bevat ongeveer tussen de 80 en 150 milligram cafeïne, dus je bent gewaarschuwd!

Wij genieten van een heerlijk stuk cheesecake met een mooi versierde latte, een single origin espresso uit Guatemala (van White Label uit Amsterdam) en een bacon sandwich. Allemaal heerlijk!

Hier kom je genieten, let je niet op de calorieën en kom je voldaan terug buiten! Een aanrader voor de koffieliefhebber die eens iets anders wil dan de zoveelste koffie met een vegan gebakje!

Contactgegevens: Volkstraat 63 / B. 2000 Antwerpen / www.texas-coffee.be https://nl-nl.facebook.com/texascoffee.be/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *