Een ontspannen koffiepauze

Een ontspannen koffiepauze

Enkele dagen geleden nog eens bij Swartehond in Leuven binnengesprongen. Voor mij de ideale locatie voor een ontspannen, informele koffiepauze in het Leuvense. Binnenwandelen in de knusse zaak van de gastvrije Marjorie voelt aan als een beetje thuiskomen, gezelligheid alom! Super vriendelijk en steeds met de lach! Lekkere food en heerlijke kwaliteitskoffie. Een aanrader!

Jumped into Swartehond in Leuven a few days ago. For me the ideal location for a relaxed, informal coffee break in Leuven. Walking into the cozy business of the hospitable Marjorie feels like coming home, cosiness everywhere! Super friendly and always with a smile! Tasty food and delicious quality coffee. Recommended!

Deze week getest! Tested this week!

Het proberen waard! Een single-origine met gemberbier! Vanaf nu mijn favoriete drankje in een plaatselijke coffeeshop, 100x beter dan koffie-tonic. Echt het probeerden waard want gember gaat perfect samen met het bittere van de koffie.

Worth trying! A single-origin with ginger beer! From now on my favorite drink in a local coffee shop, 100x better than coffee tonic. Really worth trying because ginger goes perfectly with the bitter of the coffee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *